Cum platesc si cum primesc produse bio de la Biofin

LIVRAREA PRODUSELOR. TERMENE, MODALITĂȚI ȘI COSTURI

Produsele se livrează prin curier rapid, direct la adresa de livrare indicată de către client cu ocazia plasării comenzii.
Transportul se asigură prin curierat.
Taxa de transport este de 20 lei (TVA inclus).

Expedierea comenzii pentru produsele aflate în stoc se va realiza în termen de maxim 48 ore de la confirmarea comenzii, prin email. Comanda ar trebui să ajungă la client în termen de maxim 2 zile lucrătoare de la data confirmării livrării comenzii. Acest termen poate fi modificat de împrejurări independente de voința noastră, fără a depăși un termen de 30 de zile calculat de la data preluării comenzii.
Aveți posibilitatea de a completa rubrica Observații cu specificații referitoare la livrare, cum ar fi: oră de livrare, puncte de reper pentru a ajunge la adresă, etc.
Comanda va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislației în vigoare.

PLATA. FACTURARE

Prețurile afișate pe site, la fiecare produs în parte, includ TVA, conform legislației în vigoare. Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități:

  • ramburs: plata se face direct la agentul de curierat, la momentul preluării coletului.
  • transfer bancar

urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.
Nu suntem responsabili pentru procesarea în mod eronat a plății.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă mai înainte de plasarea comenzii, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de plasare a comenzii.
Vânzătorul va emite către Client o factură pentru produsele livrate. În acest sens, Clientul are obligația de a furniza Vânzătorului toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare. Factura va fi comunicată Clientului în format electronic după efectuarea plății produselor/serviciilor comandate.